Info-skriv 1

ERESFJORD IDRETTSLAG 2012

 VI ØSNKER ALLE HJERTELIG VELKOMMEN TIL ET NYTT AKTIVITETSÅR I ERESFJORD i.l.

Årsmøte:

15. februar avholdt vi årsmøte og det nye styret er klar for å gå i gang med oppgaver som venter. Året 2011 var et positivt år med tanke på aktiviteten i laget. Vi har hatt god oppslutning på alle våre aktiviteter og arrangement. Årsmøtet kunne det imidlertid ha vært bedre oppmøte på- det kom 7 personer inkl styret.

Vi vil i 2012 gjøre en ekstra innsats for å få opp medlemstallet i EIL. I fjor hadde vi 143 medlemmer med stort og smått. Det er ikke mye med tanke på at vi dekker to bygder og at vi har stor deltakelse på våre aktiviteter og arrangement. Målet for 2012 er 200 medlemmer. For å få til det vil vi gjøre to ting:

 1. Gå fra dør til dør og "selge" medlemskap. Vi vil også sitte på Coopen noen balldager, fredager og lørdager for de som ønsker å oppsøke oss.
 2. Være konsekvent på at man må ha betalt medlemskap for å delta på våre faste aktiviteter (barnetrim, herretrim, skitrim, fjelltrim). Vi tar ingen deltageravgifter på disse, derfor krever vi medlemskap i laget.

 Medlemskontingent:

Årsmøtet vedtok å heve medlemskontingenten fra 2012. De nye satsene er:

Familiemedlemskap
kr. 300,-
Enkeltmedlemskap:
kr. 150,-
Barn:
kr. 100,-
G-sportavtale: 20 % rabatt

Det som også er nytt fra i år er at vi har inngått en rabattavtale med G-sport Roseby for våre medlemmer. Vi får 20% rabatt på en del varer som fotballutstyr, ski, fjellsko, etc. hele året. På handledager får vi 20% på alle varer i butikken. Avtalen i sin helhet ligger på eresfjord.no under Eresfjord IL. De som melder seg inn i idrettslaget får utdelt et rabattkort med G-sport logo som også fungerer som et medlemskort i EIL. Dette må vises i butikken når du handler. Rabattkortet følger medlemsskapet og gjelder bare for ett år av gangen. For hvert år du fornyer medlemsskapet får du et oblat som viser at det er gyldig.

Du kan laste ned avtalen her.

Det vil derfor lønne seg å melde seg inn i Eresfjord I.L:

Hvis noen ønsker å melde seg inn direkte via bank er kontonr 4106 05 01058. Da må dere melde fra til noen i styret slik at dere får rabattkort. NB! Husk å skrive hvem medlemskapet gjelder i betalingsinformasjonen.

 MFK fotballbilletter:

Fra sesongen 2012 har EIL 10 sesongkort som vi selger ut til våre medlemmer. Du kan enten kjøpe enkeltkamper eller hele sesongkort. MFK hadde en fantastisk sesong i fjor og det var en opplevelse å være på Aker stadion på kamp. Vi har rimelige priser på våre billetter og det er en fordel at du har billetten i hånda når du kommer på kamp så slipper du å møte så tidlig og stå i kø. Vi har plass på felt U, øvre. Det er på kortsida vestover mot Rica Seilet. Tornekrattet står rett nedenfor og lager masse liv og trøkk!

Priser: Barn kr 100,-, voksne kr 150,-, hele sesongkort kr 1500,-

Kontaktperson: Jorunn Solhjell, mob 99041050

 Aktivitetsplan: • Barnetrim 1.-3. kl fredager kl 18-19.30 (følger skoleruta)
 • Skitrim tirsdager kl 17.30 fra januar til påske
 • Herretrim søndager kl 20-21.30
 • Fjelltrimmen med nytt poengsystem. Hver post har et visst antall poeng etter hvor langt det er. Poengsystemet ligger i sin helhet på eresfjord.no. Plakat på Coopen. Kontaktperson: Kirsti Heggset Ranvik, mob 95253874. Evt opplagte ski- og fotturer til enkelte poster.
 • Sykkeltrimmen med ny post til Mardalen. Totalt 10 poster. Info om postene ligger på Eresfjord.no. Kontaktperson: Mareno Nauste mob 90957380
 • Bygda Rundt arrangeres i år søndag 20. mai, pga at Kristi Himmelfartsdag er på 17. mai.
 • Skjortarennet 2012 går av stabelen påskeaften 7. April. Vi har både trim- og aktivklasse på Skjorta. For å få med et bredere spekter med aktive utøvere, legger vi i år opp til at det er mulighet for å velge om man vil gå på toppen av Skjorta eller snu på Madsvarden og renne ned til mål i Kanndalen. Dermed senker vi terskelen for å delta. Vi ønsker jo at så mange som mulig melder seg på, både unge og gamle.

I tillegg blir det som vanlig familiearrangement i Kanndalen. Vi har alliert oss med 4H som vil lage liv og røre i skileikbakken på Storstølen. Det blir kiosk i Rødbua med salg av pølser, hamburger, div drikke, sjokolade, osv. Vi satser på nok snø og fint vær, så blir dette en knalldag for hele familien! J

For mer info ang starttider og påmeldingsavgifter, se skjortarennet.no og plakat på Coopen.

Vi avslutter Skjortarennet med afterski på Coopen. Inngang kr 150,-

VELKOMMEN!


ERESFJORD I.L. PÅ FACEBOOK !!

Vi legger ut beskjeder, påminnelser, bilder og andre spennende ting fortløpende på facebook. I tillegg ligger det meste av informasjon på eresfjord.no og skjortarennet.no.

Hilsen styret
 • Jorunn Solhjell, leder
 • Mareno Nauste, nestleder
 • Tor Erik Aarstad, kasserer
 • Ann Kristin Vike, sekretær
 • Torbjørn Utigard, styremedlem
Last ned hele infoskrivet her.